Käyttäjälähtöiset sähköiset terveyspalvelut

Käyttäjälähtöiset sähköiset terveyspalvelut (engl. Co-designing the future Health IT) -projekti tuottaa edistyneitä muotoilukonsepteja tulevaisuuden terveydenhuollon tietotekniikkaratkaisuihin. Projekti on toteutettu yhteistyössä Helsingin kaupungin Terveyskeskuksen kanssa ja sen painopisteenä on ennaltaehkäisevä hoito, seuraavan sukupolven ajanvarausjärjestelmät sekä paremmat menetelmät hallita tilanteita, joissa potilas ei saavu varatulle ajalleen.

Projektin kulmakiviä ovat yhteistyössä tehtävä suunnittelu sekä kehittyvien toimintatapojen varaan rakenteminen terveydenhuoltoon liittyvissä tilanteissa ja julkisella sektorilla. Projektissa kehitetään ratkaisuja jotka ovat toteutettavissa, mutta edistävät muutoksia terveydenhuollon toimintatavoissa. Projekti yhdistelee elementtejä tuote-, prosessi- ja palvelumuotoilusta.

  • Teaching:  Sampsa Hyysalo
  • Coordinators: Zagros Hatami ja Sebastian Greger

AIKAVÄLI: 12.3.2012 – 11.5.2012

Projektin blogi:

Share/Bookmark

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>